Moderne ensidig taghældning

Et moderne minimalistisk udtryk, der giver plads til kreativitet og fantastisk lysindfald. Udnyt den skrå tagflade til hemse, eller åben stue op på en helt ny og unik måde.

Ensidighed og moderne arkitektur

Et moderne minimalistisk udtryk, der giver plads til kreativitet. Det er muligt at få et fantastisk lysindfald eftersom der kan placeres store vinduespartier med ekstra højde.

Det at der er ensidig taghældning gør at taget hælder i én retning, og dermed er væggen på den ene side højere end på den anden side. Udvendig giver det et flot markant udtryk, mens denne ekstra højde i den ene side kan give en god udnyttelse indvendig til hemse, eller åbne stue op på en helt ny og unik måde.

Laver man et forskudt hus med ensidig taghældning åbner det også op for mange muligheder for at få flere hyggekroge/terrasser rundt om huset, hvor der både er muligt at nyde morgensolen samt aftensolen.

Der er virkelig mange muligheder, så kom med dine ønsker og lad os hjælpe med at få dine drømme opfyldt, ved at vælge dette moderne og populære valg.

Send en forespørgsel