Entreprenør og totalentreprise i Lunderskov

Vi gør det nemt at bygge nyt hus.

Bliv tryg med vores totalentreprise

En fordel at samle i totalentreprise

At bygge nyt hus er omfattende – mange bliver overraskede over hvor mange beslutninger der skal tages og hvor mange processer der er i et byggeri.

Vi hjælper dig igennem hele byggeriet med en totalentreprise hvor vi har fokus på at nøgleordet er kvalitet fra start til slut og at alle opgaver udføres samvittighedsfuldt.

Som entreprenør i Lunderskov kan Lunderskov Nybyg hjælpe dig med dit næste byggeprojekt. Læs mere om entrepriser her.

Det skal du vide om totalentreprise og andre typer entrepriser

En totalentreprise er, når du laver en aftale med os om, at vi håndterer alle aftaler ved dit byggeri. Altså du har kun én aftale og ikke flere aftaler du skal lave med mange forskellige håndværkere.

Jo mere du slår sammen i én aftale, jo nemmere er det for dig som kunde, at beholde overblikket over dit byggeri. Din aftaler bliver kort og kort mere overskuelig. Ansvaret bliver samlet ét sted og der kommer ikke til at være tvivl om hvor ansvaret ligger, når du vælger en totalentreprise hos Lunderskov Nybyg.

Hvad er med i en totalentreprise?

I kort træk er alt med – det er hele formålet med en totalentreprise. Hos Lunderskov Nybyg laver du én samlet aftale, har dermed én ansvarlig for dit byggeri og ét sted som du skal henvende dig til. Du slipper dermed for selv at skulle entrere med alle underleverandører og selv stå for koordinering af det omfattende byggeri.

En totalentreprise indeholder tegninger, projektering, ansøgning om byggetilladelse, udførelsen af byggeriet, koordineringen og aftalerne mellem de forskellige involverede håndværkere og underleverandører samt færdigmeldingen.

Vil du læse mere om de forskellige former for entreprise, så kan du læse mere om det her.

Skal du i gang med et nybyggeri så klik her eller kontakt os.

Send en forespørgsel