Kundeomtale

Kundeomtale

kundeomtale 1
kundeomtale 2

“Det er nu 3. gang vi har bygget nyt hus, Lunderskov Nybyg er et meget professionelt firma, der bygger huse med de rigtige håndværker teams – de er ikke de billigste på markedet , men laver nogle rigtig gode løsninger med deres kunder.
Processen har været yderst positiv fra start til slut og er bygget med ganske få fejl og mangler inden aflevering.
Alt i alt en rigtig god oplevelse … som vi gerne gør om igen, hvis vi da ellers skal bygge hus en anden gang (vi regner dog med at blive gamle der, hvor vi bor nu).”

Lotte og Lars Vittrup.

“Jeg har, med hensyn til vores nybyggeri i Horsens, været særdeles tilfreds med samarbejdet med Lunderskov Nybyg. Henvendelser til firmaet er altid blevet positivt modtaget. Resultatet af deres arbejde taler for sig selv.”
Jørgen Schou
“Da vi skulle bygge vores drømmehus, havde vi dialog med tre forskellige byggefirmaer. Vores valg faldt på Lunderskov Nybyg, da de var klart mest fleksible og havde god forståelse for vores ønsker. Nybygs estimat på den endelige pris viste sig at være meget realistisk”
Kresten Bechmann

“Da vi skulle i gang med at bygge nyt hus, var det vigtigt for os, at have et godt samarbejde med byggefirmaet, at føle os trygge i byggeprocessen og samtidig at få kvalitet for pengene – det er jo noget af en investering at bygge nyt hus.

Valget faldt på Lunderskov Nybyg, og de levede i dén grad op til vores krav – fra indledende møder med god rådgivning, gennem byggeprocessen, hvor vi havde en god kontakt til byggelederen og de dygtige håndværkere, hvor vi også fik gode råd undervejs – og ikke mindst til opfølgning af byggeriet, hvor der nærmest ikke var noget at komme efter.

Det var en utrolig positiv oplevelse at bygge med Lunderskov Nybyg … vi følte os trygge i kompetente hænder og fik det fineste hus i en fantastisk kvalitet.”


Berit og Ricardo

“En flot brochure, der viser forskellige forslag med flotte billeder.
I dag er det 2 år siden vi flyttede ind, og har nydt vores hus hver dag.
Byggeprocessen var super for os med gode håndværker, der altid var venlige at snakke med.
Ønsker jer alle fortsat god vind fremover.”


Inger og Henning Hansen

Send en forespørgsel