Nybyggeri

Gennemførte og gedigne løsninger.

Skal du bygge nyt hus?

Vi sætter en stor ære i at levere et kvalitetsbyggeri hver gang til alle vores kunder.

Valget af materialer er ikke tilfældigt, og det er, sammen med tillid og håndværksmæssig kvalitet, med til at skabe den tilfredse bygherre som gerne omtaler den gode behandling og det flotte resultat.

Hos os er du derfor med til at vælge materialer, farver m.m. på alle husets detaljer, hvilket også indebærer valg af mursten, tagsten, tagrender, vinduer, døre o.s.v. og først når vi er helt enige om, hvordan det endelige hus skal se ud, godkender I det tegningssæt håndværkerne skal bygge efter og planlægningen af byggeriet påbegyndes.

1-plans hus

1½-plans hus

2-plans hus

Funkishus

Ensidig taghældning

Trempelhus

Skal du igang med et nybyggeri?

Før du går i gang med dit nybyggeri er der mange ting som du skal overveje og have styr på. Her er de største overvejelser budget, behov og ønsker.

Du skal selvfølgelig have en idé om hvor stort dit budget er. Du skal også vurdere dine behov. Både dine praktiske behov, men også dine drømme og ønsker. Det skal du så sammenholde med dit budget, så du finder en god harmoni.

Dertil kan du også lægge, at det er en god idé, at tage et kig på hvilke faste og variable udgifter dit nye byggeri kan give dig i fremtiden. Tænk her på vedligehold og gen-salg.

Hvad ligger der egentlig i prisen pĂĄ et nyt hus?

Flere byggefirmaer adviserer med, at du kan “bygge dit drømmehus for 1 million kroner”.

Det er i vores optik en sandhed med modifikationer. Fordi hvad er der i den “pakke”? Du skal ikke stole blindt pĂĄ hvad du forelægges, men gennemgĂĄ hvad tilbuddet pĂĄ nybyggeriet indeholder, sammenholdt med dine ønsker og behov. Skal du lave alt for mange tilkøb og opgradere efterfølgende, sĂĄ kan dit budget for nybyggeriet løbe løbsk.

Vi vil hjælpe dig fra starten med, at synliggøre hvad det koster at bygge dit drømmehus. Så har du fuld gennemsigtighed og kun du godkender hvad der skal laves.

I budgettet til nybyggeriet skal du tænke over dette

Nogle af de ting, som du skal tænke over, når du lægger budget til byggeriet er i særlig grad de omkostninger, som er forbundet med jordbundsundersøgelser og fundering. Og det samme gælder sandpuden.

Du skal prøve, at få en så realistisk pris som muligt, men afsæt alligevel nogle penge til ubekendte faktorer. Der kan være ubekendte, som ingen ville kunne have forudsagt før byggeriet starter.

Ydermere skal du overveje hvilke funktioner og features du ønsker i dit hus. Her kan du overveje optimering af akustik, som kan blive meget belastende, hvis ikke er i orden.

Og det helt store emne i nybyggerier – teknologi.

Det er noget, som du skal have tænkt meget grundigt over fra starten. Selve opbygningen af hele infrastrukturen med kabler, udtag, indbyggede stikdåser osv. Spørg os til råds og vi kan give dig feedback og anbefalinger baseret på vores erfaring med nybyggeri.

Glem ikke haven til dit nye hus

Haven er ofte noget, som folk glemmer at budgettere med – omend det er et meget vigtigt sted for de fleste boligejere.

De fleste vil gerne sætte deres eget helt personlige præg på haven. Det kan man både gøre med hjælp fra en professionel eller gøre det selv.

Mange vil gerne gøre det selv, men det er de færreste, som har redskaberne som skal til for at anlægge en have. Der skal relativt store kræfter til for, at anlægge de grundlæggende ting til haven. Så som planing og fjernelse af store sten, evt. rødder osv.

Vi anbefaler, at du får tænkt det med fra starten, og får et godt afsæt til den kommende have. Du behøver ikke gennemtænkte alt, men de grundlæggende idéer til haven vil være en god idé, at få styr på, så du undgår for mange ekstra omkostninger senere.

Ekstra omkostninger, som kunne være undgået, hvis de var tænkt ind tidligt i processen af nybyggeriet.

Send en forespørgsel

  • 75 58 60 22