Om Lunderskov Nybyg

Kvalitetsbyggeri siden 1976

Lunderskov Nybyg A/S blev etableret i 1976, hvor kvalitet, sunde og solide principper til gavn for kunden og medarbejderne var nøgleordet. De samme principper videreføres i dag af de to ejere Jesper Mikaelsen og Allan Philipsen , der selv har drevet firmaet siden 2009.
 
TOTALENTREPRISE MED FASTE HÅNDVÆRKERE 
Lunderskov Nybyg A/S er et velrenommeret byggefirma med speciale i totalentrepriser inden for enhver form for moderne byggeri. En stab af ca. 40 kompetente medarbejdere, rådgiver og udføre professionelt kvalitetsbyggeri i fuld overensstemmelse med indgåede aftaler og byggelovgivningen. Desuden har vi et godt og mangeårigt samarbejde med en række lokale håndværksvirksomheder og leverandør. Alle byggerier bliver til i tæt dialog mellem kunde, rådgiver, administration og håndværkere. 
TILFREDSE KUNDER ER VORES MÅL
Samarbejde og fleksibilitet er nøgleordet i bestræbelse på at opnå et 100% tilfredsstillende resultat. Rådgiverne kordinere alle arbejdsopgaver vedrørende tegnings- og konstruktionsarbejde, materialeberegning, økonomisk forhold, salgsmøder og byggeherrekontrakt. Byggelederen for de enkelte byggepladser har en central rolle som bindeled mellem administration, byggeherre og håndværkere. Dette er også med til at skabe gode og varige relationer til den enkelte byggeherre. En pris fra Lunderskov Nybyg A/S er en pris, der indeholder alt, hvad der skal bruges til at bygge dit nye hus. Prise er altså ikke en overslagspris, men en fast pris.
 
MEDLEM AF DANSK BYGGERI OG BYGGARANTI
Lunderskov Nybyg A/S er medlem af Dansk Byggeri og er dermed dækket af byggarantiordningen. Det er et økonomisk sikkerhedsnet under vores kunder, hvis der skulle ske en fejl og mangler ved det arbejde, der er aftalt med os. 
 

Send en forespørgsel

  • 75 58 60 22