Om Lunderskov Nybyg

Kvalitetsbyggeri siden 1976

nøgle-ikon

Lunderskov Nybyg A/S blev etableret i 1976, hvor kvalitet, sunde og solide principper til gavn for kunden og medarbejderne var nøgleordet. De samme principper videreføres i dag af de to ejere Jesper Mikaelsen og Allan Philipsen, der har drevet firmaet siden 2009.

Totalentreprise med faste håndværkere

Lunderskov Nybyg A/S er et velrenommeret byggefirma med speciale i totalentrepriser inden for enhver form for moderne byggeri. En stab af ca. 40 kompetente medarbejdere, rådgiver og udfører professionelt kvalitetsbyggeri i fuld overensstemmelse med indgåede aftaler og byggelovgivningen. Desuden har vi et godt og mangeårigt samarbejde med en række lokale håndværksvirksomheder og leverandøre. Alle byggerier bliver til i tæt dialog mellem kunde, rådgiver, administration og håndværkere.

Tilfredse kunder er vores mål

Samarbejde og fleksibilitet er nøgleordet i bestræbelse på at opnå et 100% tilfredsstillende resultat. Rådgiverne koordinerer alle arbejdsopgaver vedrørende tegnings- og konstruktionsarbejde, materialeberegning, økonomisk forhold, salgsmøder og bygherrekontrakt. Byggelederen for de enkelte byggepladser har en central rolle som bindeled mellem administration, bygherre og håndværkere. Dette er også med til at skabe gode og varige relationer til den enkelte bygherre. En pris fra Lunderskov Nybyg A/S er en pris, der indeholder alt, hvad der skal bruges til at bygge dit nye hus. Prisen er altså ikke en overslagspris, men en fast pris.

byg garanti logoet

Medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti

Lunderskov Nybyg A/S er medlem af Dansk Byggeri og er dermed dækket af Byg Garanti. Det givertryghed for dig som kunde, hvis der skulle ske en fejl og mangler ved det arbejde, der er aftalt med os.

Send en forespørgsel