Kvalitetsboliger og grunde til salg i Lunderskov og omegn

Her finder du kvalitetsboliger og grunde til salg i Lunderskov og omegn. Har du lyst til at vide mere eller komme til fremvisning, så kontakt os gerne. 

Leder du efter hus eller grund i Lunderskov eller omegn?

Lunderskov Nybyg har flere byggeprojekter i gang og laver nye lækre kvalitetshuse i Lunderskov og omegn.

Hvis du vil se hvilke boliger og grunde vi har til salg, så klik på en af de to knapper ovenfor og vælg om du leder efter en byggegrund eller et hus.

Vi har mange gode grunde til, at du skal kigge på hus eller grund gennem os

Lunderskov er et dejligt område at bo i. Så vi kan på det varmeste anbefale, at flytte hertil. Du får gåafstand til blandt andet banegården. Der er trygt for børn og et børnevenligt miljø med børneinstitutioner. Og så er der naturen i Lunderskov. Den er et huskøb værd. Smuk natur i og omkring Lunderskov.

Lunderskov Nybyg leverer lækre kvalitetshuse. Blandt andre de nye rækkehus på Drasbæks Allé. Pragtfulde gårdhaverækkevillaer, som er tegnet af ”JN ARKITEKTUR”. Nøje tilpasset den kuperede grund i midtbyen med udsigt over landskabet. Flot og utraditionelt byggeri med en moderne indretning.

Vi har flere grunde til salg i Lunderskov

Vi har flere grunde til salg i Lunderskov og omegn, så kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder for at købe grund og bygge nyt hus. Vi kan stå for hele dit byggeri af dit nye kvalitetshus.

Klik her for at komme i gang med dit nybyggeri.

Grunde til salg

Boliger til salg