Drabæks Allé, Lunderskov

13 arkitekttegnede gårdhavehus i hjertet af Lunderskov

Lunderskov – Drabæks Allé

Flot landskabsudsigt – smuk arkitektur – attraktivt område

NYHED – Nu starter 1. etape!

Der er masser at fremhæve, når man oplever Lunderskovs måske flotteste boligprojekt ”Drabæks Allé”. De pragtfulde gårdhaverækkevillaer, er tegnet af ”JN ARKITEKTUR” og er nøje tilpasset den kuperede grund i midtbyen med udsigt over landskabet. Resultatet er et spændende og utraditionelt byggeri med en moderne indretning. De blanke facader i gule nuancer vil sammen med de sorte vinduer give kontrast samt et karakteristisk udtryk, som gør projektet let genkendeligt.

Læg hertil at området omkring Hvidkilde og Drabæks Mølle er præget af en virkelig smuk natur. Her er et trygt og børnevenligt miljø med børneinstitutioner, nem adgang til indkøb og selvfølgelig kun 5 minutters gåafstand til banegården.

Der udbydes i alt 13 rækkevillaer fordelt på 2 etaper. De boliger, som udbydes her i 1. etape, er alle de ”ulige numre”. Boligtypen er gennemtænkt med størst mulig komfort for enten den travle børnefamilie eller det modne seniorpar. Der er benyttet byggematerialer af høj kvalitet og kendte mærkevarer som f.eks. det flotte Svane køkken. Der er også lagt vægt på et minimum af vedligeholdelse i de kommende år med f.eks. træ/alu vinduer. Boligerne vil indeholde varmegenindvindingsanlæg, som også vil give jer et godt indeklima foruden en lav varmeregning.

Som køber vil I sikkert værdsætte den perfekte indretning, hvor alle boliger har et areal på 121 m2. Boligerne får overalt et skønt lysindfald fra de store vinduespartier, og der vil være adgang til jeres egen gårdhave. Der bliver opført carport til hver enkelt rækkevilla foruden redskabsrum.

Ring eller skriv allerede i dag til Allan Philipsen på tlf. 7558 6022, e-mail ap@Lunderskov-Nybyg.dk for at modtage købsaftale med materialeliste.

Boligerne i første etape står klar til indflytning i sommeren 2019, og opføres af Lunderskov Nybyg for Go-bolig. 2. etape forventes klar til indflytning inden jul 2019. Vi ser frem til at møde jer til et uforpligtende møde.

Se mere på boligsiden https://www.boligsiden.dk/salg/685121666 ang. bl.a. plantegninger.​