Lavenergi byhuse

Herunder finder du kvalitetsboliger til salg i Vamdrup. Har du lyst til at vide mere om boligerne eller komme til fremvisning, så kontakt os gerne. 
Vamdrup – Vestergade 51

Projekt “Præstelund” bestående af 4 boliger på hhv. 116 m2 og 92 m2 er til salg nu. Boligerne har en meget central beliggenhed til centrum, skole, sports- og fritidsfaciliteter samt naturen omkring Vamdrup Kirke.

Boligerne er lavenergiboliger med et minimalt varmeforbrug. Facademure er blødstrøgne teglsten, 15 grader taghældning med tagpap, træ/alu vinduer og døre, så næsten ingen vedligeholdelse.

Til hver bolig er en 16 m2 carport samt udhus. Klinkegulve i entre og badeværelse og Trakett laminatgulv i de resterende rum samt lofter i hvidt Troldtekt.

Boligen på 92 m2 indrettes med entre/gang hvor vaskemaskine, tørretumbler og teknik rum er gemt bag skabslåger og med adgang til pænt udstyret badeværelse med brus. Dejlig rummelig soveværelse med skabsvæg og stort værelse med skab. Fra entre kommer du ind i dejlig sydvendt køkken/alrum sammenhængende med stuen.

Loftshældningen gør rummet indbydende og rummeligt. Godt udnyttet samtalekøkken med vaske. Fra køkken og stue er de1r udgang til sydvendt træterrasse, hvor sommeraftnerne kan nydes.