Om- og tilbygninger med de bedste løsninger

Mange års erfaring i tilbygning gør, at vi kan give dig den rigtige løsning.

Vi har stor erfaring med tilbygninger og ombygninger

Lunderskov Nybyg udfører spændende og flotte tilbygninger og ombygninger samt store og små renoveringsopgaver. Vi udfører de flotte og solide løsninger.

Med vores faste stab af dygtige håndværkere står vi klar til at hjælpe Jer i gang.

Vi håndterer til- og ombygninger samt store og små renoveringer. Vi har egne dygtige tømrer og murer, der leverer et flot stykke arbejde til din fulde tilfredshed.
Vi hjælper gerne med valg af materialer og andre løsningsforslag, der gør, at netop dit projekt bliver lige, som du har forestillet dig.

Tilbygning

Har I brug for større bolig, en garage eller en udestue, så står vi klar til at hjælpe Jér med byggeteknisk rådgivning, tegninger, materialevalg og udførelse. Og sammen finder vi den rigtige løsning.

I får dén løsning som opfylder Jeres ønsker og behov, og som passer til Jeres familie hvilket ender med en tilbygning som I vil blive glade for i mange år. Vi bygger i totalentreprise for at give Jer tryghed, og således skal I kun rette henvendelse ét sted.

Det kan være, at Jeres firma trænger til en ekstra lagerhal, hvilket vi også gerne hjælper med at finde en løsning på.

Ombygning og renovering

En renovering kan være alt fra en meget omfattende totalrenovering af Jeres bolig til en helt simpel opgave. Vi vil gerne hjælpe Jer i gang – kontakt os hvis du skal have følgende eller andre opgaver udført;

  • Nyt tag
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Efterisolering
  • Flise og klinkearbejde
  • Nyt badeværelse
  • Facaderenovering
  • Omfugning af murstensfacader
  • Træterrasse
  • Nyt køkken
  • Akustiklofter

Forsikringsskader

Er du i den uheldige situation, at der er sket en forsikringsskade på dit hus, kan vi hjælpe dig med gennemgang og tilbudsarbejdet til forsikringsselskabet. Vi udfører store og små forsikringsskader. Kontakt os gerne og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Byggeteknisk rådgivning

Vores tegnestue håndterer alle henvendelser fra kunder som har brug for hjælp til tegningsarbejde, projektering eller byggeansøgning. Via dialog og personlig rådgivning vil vi sammen finde de bedste løsninger omkring Jeres tilbygning eller ombygning, så det både er flot arkitektonisk men også funktionelt. Kontakt os gerne og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi står klar til at hjælpe

Uanset om I skal bygge til eller bygge om så står vi klar til at hjælpe Jer. Vi tager en snak om Jeres drømme og ønsker. Med vores store erfaring og faglig ekspertise, kan vi udføre opgaven. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste tilbygning eller ombygning.

Send en forespørgsel