Til- og ombygninger med de bedste løsninger

Mange års erfaring i tilbygning gør, at vi kan give dig den rigtige løsning.

Vi har stor erfaring med tilbygninger og ombygninger

Lunderskov Nybyg udfører spændende og flotte tilbygninger og ombygninger samt store og små renoveringsopgaver. Vi udfører de flotte og solide løsninger.

Med vores faste stab af dygtige håndværkere står vi klar til at hjælpe Jer i gang.

Vi håndterer til- og ombygninger samt store og små renoveringer. Vi har egne dygtige tømrer og murer, der leverer et flot stykke arbejde til din fulde tilfredshed.
Vi hjælper gerne med valg af materialer og andre løsningsforslag, der gør, at netop dit projekt bliver lige, som du har forestillet dig.

Tilbygning

Har I brug for større bolig, en garage eller en udestue, så står vi klar til at hjælpe Jér med byggeteknisk rådgivning, tegninger, materialevalg og udførelse. Og sammen finder vi den rigtige løsning.

I får dén løsning som opfylder Jeres ønsker og behov, og som passer til Jeres familie hvilket ender med en tilbygning som I vil blive glade for i mange år. Vi bygger i totalentreprise for at give Jer tryghed, og således skal I kun rette henvendelse ét sted.

Det kan være, at Jeres firma trænger til en ekstra lagerhal, hvilket vi også gerne hjælper med at finde en løsning på.

Ombygning og renovering

En renovering kan være alt fra en meget omfattende totalrenovering af Jeres bolig til en helt simpel opgave. Vi vil gerne hjælpe Jer i gang – kontakt os hvis du skal have følgende eller andre opgaver udført;
 • Nyt tag
 • Udskiftning af vinduer og døre
 • Efterisolering
 • Flise og klinkearbejde
 • Nyt badeværelse
 • Facaderenovering
 • Omfugning af murstensfacader
 • Træterrasse
 • Nyt køkken
 • Akustiklofter

Forsikringsskader

Er du i den uheldige situation, at der er sket en forsikringsskade på dit hus, kan vi hjælpe dig med gennemgang og tilbudsarbejdet til forsikringsselskabet. Vi udfører store og små forsikringsskader. Kontakt os gerne og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Byggeteknisk rådgivning

Vores tegnestue håndterer alle henvendelser fra kunder som har brug for hjælp til tegningsarbejde, projektering eller byggeansøgning. Via dialog og personlig rådgivning vil vi sammen finde de bedste løsninger omkring Jeres tilbygning eller ombygning, så det både er flot arkitektonisk men også funktionelt. Kontakt os gerne og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi står klar til at hjælpe

Uanset om I skal bygge til eller bygge om så står vi klar til at hjælpe Jer. Vi tager en snak om Jeres drømme og ønsker. Med vores store erfaring og faglig ekspertise, kan vi udføre opgaven. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste tilbygning eller ombygning.

12 gode råd om til- og ombygninger fra Lunderskov Byg

At få planlagt og gennemført en tilbygning eller en ombygning, kan for de fleste af os, virke uoverskueligt. Udover det rent praktiske omkring byggeteknik og håndværkeraftaler, kan det sætte både familieliv og økonomi under pres.

Som fagfolk, har vi her lavet nogle gode råd og tips, som du kan have opmærksomhed på, når dine drømmer handler om at få lavet en til- eller ombygning af hus eller lejlighed.

1. Overblikket; Sørg for at få lavet et ordentligt overblik over det projekt I skal i gang med. Husk det er ikke noget man lige laver om igen. Når I har jeres grundlæggende ide på plads, så er det tid til at få fat på nogle gode rådgivere. F.eks. en bygningskonstruktør eller arkitekt. For mindre projekter, kan det være nok at få fat i det firma I tænker skal udføre opgaven. Når eksperterne er inden over, kan I få lavet en tidsplan, og få overblik over materialer og økonomien i projektet.

2. Tænk på muligheden for tilskud og støtte; Hvis I vælger at bygge miljø og energivenligt, så jeres ombygning har en positive effekt på vores miljø, så er der mulighed for at I kan få hjælp til finansierings af jeres projekt. Her har vi lavet en liste over noget af det du kan søge tilskud til:

 • Udskiftning af vinduer
 • Udskiftning af varmtvandsbeholder
 • Udskiftning af oliefyr
 • Isolering af rør
 • Hulmursisolering
 • Skift af radiatorventiler

3. Tilladelser; I udgangspunktet kræver det tilladelse fra kommunen, når du går i gang med en om- eller tilbygning af dit hus eller lejlighed. For det meste deler man renoverings- eller byggeprojekter op i 3 kategorier;

 • Her skal I bruge en byggetilladelse; Hvis det du påtænker at lave en udvidelse af dit boligområde, eller hvis du ændre din bygnings udseende.
 • Her skal I huske at informerer kommunen; Hvis det er en lille renovering, som ligger uden for husets vægge. Det kan være et redskabsskur, udhus eller noget i den størrelses orden.
 • Her skal i ikke have en tilladelse; Hvis jeres projekt ligger inden for husets nuværende fire vægge. Det kan være nyt badeværelse, eller renovering af køkken og bad.

Skulle du være i tvivl kan du altid snakke med en af vores fagfolk.

4. Hav tålmodighed; Der kan ske uforudsete ting i forbindelse med et byggeprojekt. Der kan være materialer, der ikke dukker op, eller en håndværker der bliver syg. Forsøg at bevare tålmodigheden, hvis du begynder at presse håndværkerne for meget, risikerer du at der opstår fejl i forbindelse med deres håndværk.

5. Forsikringer; Specielt ved større projekter kan det være en god ide at kontakte jeres forsikringsselskab. Da der kan være forhold i forbindelse med projekter, som der skal tages højde for forsikringsmæssigt. Det kan være arbejdsskader, vandskader, stormskader osv.

6. Hvor skal vi bo? Er det et stort byggeprojekt I skal have sat i søen, så kan det være I skal overveje hvordan I skal bo mens projektet er i gang. Det kan være at toilet eller køkken i store perioder ikke er brugbare. Det kan være at I ikke kan opholde jer i huset, da der mangler varme eller der bare er for meget støv og skidt. Så planlæg om I kan bo hos familie eller venner. Det kan være de har et Måske er det en længere periode der kræver at I har et helt andet sted at bo. Et sommerhus, en skurvogn eller campingvogn i haven, kan være en løsning.

7. Kan jeg selv bygge med? Det er altid fristende at tænke på, hvor mange penge I kan spare, ved selv at lave en del af arbejdet. Her skal I være realistiske, både omkring hvad I kan nå at lave, men også hvad I selv må lave. Erfaringen viser at mange parforhold lider under store byggeprojekter, bl.a. fordi, der for starten var en urealistisk forventning til, hvad man selv kunne lave i projektet. En anden ting er, hvad man selv må lave. Der er klare regler for hvad der skal en faglært håndværker til. Husk; en faglært håndværker, er professionel. Vedkommende har det værktøj, der skal bruges og kan udføre arbejdet hurtigere og måske mere præcist en du selv kan. At sætte fliser op og lægge gulv, kræver noget mere erfaring at udføre, med et godt resultat, end at male vægge eller paneler.

 

8. Økonomien; sørg for at du har styr på budgettet inden dit byggeprojekt får i gang. Der kan være en tendens til at være lidt for ”optimistisk” i budgetfasen af et bygge projekt.

Erfaringen viser at det er en god ide at ligge 10-30% oveni. Der dukker næsten altid uforudsete udgifter op i lidt større om- eller tilbygnings projekter. Men det er selvfølgelig forskelligt fra gang til gang.

Jo bedre beskrivelse af det ønskede, jo mere præcist bliver prisen og budget.

Ændringer og tilføjelser undervejs i projektet kan selvfølgelig ændre budgettet til positiv og negativ side.

Vi bestræber os altid på, at ramme det aftalte budget, da vi ved det er vigtigt for de fleste kunder.

Her har vi samlet en liste over nogle af de udgiftspunkter du skal være opmærksom på:

 • Forsikring
 • Byggetilladelser
 • Tilslutning af kloak, vand og el
 • Løn til håndværker, advokater, landinspektører og andre rådgivere.
 • Indkøb af materialer og inventar (hvidevare, armaturer)

9. Hav en byggeansvarlig; Det er vigtigt at I gør jer klar hvem der er byggeansvarlig og at vedkommende er tilstede under hele projektet. Det kan være jer selv, venner eller familie eller en konsulent eller håndværker i hyrer til det.

10. Opsøg og find de gode råd; De fleste af os kender nogen der har gennemført en om- eller tilbygning af deres hus eller lejlighed. Det kan være nogle af vores venner, familie eller naboer. Det vil næsten altid være en god ting at tage en snak med dem. De har erfaringen og har stået i nogle af de situationer, som I kommer til at stå i. Derfor vil de råd og indspark I kan få fra dem være guld værd.

11. Meld ud at I er i gang med et byggeprojekt; Hvis det er et større byggeprojekt I har sat i gang, vil det tage jeres fritid. Derfor, vil det være en periode, hvor overskuddet til venner, familie og andre sociale aktivitet, vil være meget lille. Fortæl dem at det er derfor i ikke kommer til, eller inviterer til noget for tiden.

12. Vi står klar til at hjælpe dig med dine tilbygninger og ombygninger

Når du har ideen, så står vi klar! Vi kommer gerne til en snak om jeres drømme og kan hjælpe med vores store erfaring og faglige ekspertise. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste om- eller tilbygning.

Send en forespørgsel

 • 75 58 60 22