Trempelhus

Et trempelhus er et spændende alternativ til de traditionelle 1½ plans huse. De forhøjede ydervægge, giver mulighed for udnyttelse af det fulde plan på første sal.

Fantastiske muligheder med Trempelhuset...

Hvad er et Trempelhus?

Et Trempelhus udnytter pladsen på tagetagen virkelig godt. Et spændende alternativ til de traditionelle 1½ plans huse.

De forhøjede ydervægge, giver mulighed for god udnyttelse af det fulde plan på første sal, og dermed har man f.eks. ingen skunke.

Det kan også være en god idé at opføre et trempelhus på en lille grund eller i områder der er tæt bebygget, da det at bygge opad spare god grundplads og evt. give en god udsigt.

Ofte er det også et energivenligt hus, hvor du kan genanvende meget af varmen fra stueetagen op på 1. salen.

Med et trempelhus vil man kunne lave et virkelig lækkert hus, med mange muligheder for f.eks. store vinduespartier i op murede gavle, loft til kip eller evt. lave en moderne indretning med forskudte niveauer.

Der er virkelig mange muligheder, så kom med dine ønsker til et trempelhus og lad os hjælpe dig med, at få dine drømme opfyldt.

Hvad koster et Trempelhus?

Vi vil rigtig gerne kunne give Jer en konkret pris på et Trempelhus. Det er bare ikke så lige til. Det vil være som at spørge, hvad koster en bil?

Det handler selvfølgelig i stor grad om, hvad du har ønsker for alt lige fra design, materialevalg, størrelse osv.

Men vi kan heldigvis hjælpe dig på vej, og udregne en pris, efter en dialog med dig om hvad du kunne ønske dig.

Tøv ikke med at give os et kald, send en mail eller brug vores nedenstående formular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så vi kan give dig en pris på dit nye Trempelhus.

Send en forespørgsel